Theorieboek (Klein Vaarbewijs 1 & 2) + Online Examentraining

Dit is een volledig zelfstudiepakket bestaande uit het theorieboek Klein Vaarbewijs 1 & 2 en de daarbij behorende online examentrainer. De ideale combinatie om zelfstandig te leren en snel het vaarbewijs 1 en/of 2 te halen!

Voorraad: Ruim voldoende voorraad. Bestel nu met gratis verzending!

€ 35,75
VBO

Alle producten worden gratis verzonden! Voor online theorie ontvang je direct de inlogcode

Wij hebben kennis van zaken! Vragen over examens? Bel onze klantenservice op: 050 820 04 14

Betrouwbare retourregeling. 14 dagen bedenktijd. Meer informatie

Alle producten geschikt voor CBR theorie examens van 2019

Productbeschrijving
Uitgebreide beschrijving

Dit volledige zelfstudiepakket voor het behalen van het  Vaarbewijs 1 en/of 2 bestaat uit het cursusboek (Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 en 2)  en de bijbehorende online examentraining. Dit is de perfecte combinatie voor mensen die hun vaarbewijs willen halen en de theorie willen leren door middel van zelfstudie.

Over het boek

Het theorieboek Klein Vaarbewijs 1 & 2 is gemaakt voor de watersporter die vaart met snelle (sneller dan 20 km/uur) of grote (15 tot 25 meter) boot. Alle specifieke begrippen en vaardigheden die de cursist moet kennen voor het examen worden in begrijpelijke taal uitgelegd. Het boek is het product van de jarenlange leservaring van de professionele instructeurs van Vaarbewijsopleidingen (VBO). Jaarlijks werken vele duizenden cursisten met dit boek en ze halen bij het examen uitstekende resultaten. Een nieuwe en verfrissende kijk op het vaarbewijsexamen. Eenvoudige tekst, heldere illustraties en examenrelevante vragen.

Online Examentrainer Klein Vaarbewijs 1 + 2

Tijdsduur: 4 maanden onbeperkt toegang.
Speciaal voor Iphone, android, tablet, laptop en PC.
Met de examentrainer kunt u onbeperkt examenvragen oefenen. De memotrainer selecteert voor u de vragen die u regelmatig fout beantwoord.

Onbeperkt examens oefenen

U kunt met de examentrainer onbeperkt examens oefenen. Als u een examen gemaakt heeft, krijgt u via uw computer direct de uitslag. Daarna maakt de computer voor u weer een nieuw examen. 

Gratis app

De memotrainer selecteert voor u de vragen waar u moeite mee hebt. Via een gratis app krijgt u deze vragen op uw smartphone. Het heeft geen zin om vragen te oefenen die je al lang kent.

Extra informatie
Extra informatie
Geschikt voor voertuig Boot
Geschikt voor examen KVB1 - Klein Vaarbewijs I
Geschikt voor examen 2019
Leverancier VBO
Samenstelling Lesmateriaal N/B
ISBN 978-94-91173-17-2