Theorieboek Bromfiets + Online Speedtheorie + 5uur examentraining

Deze combinatie bestaat uit het theorieboek bromfiets van vekabest (meest verkochte boek van Nederland), de speedtheorie van vekabest en 5uur online examentraining. Je hebt dus alle mogelijkheden om je op het cbr bromfiets theorie examen voor te bereiden.


De speedtheorie bestaat uit 14 korte hoofdstukken die je in een online presentatie doorloopt. Deze hoofdstukken volgen het theorieboek die je als naslagwerk kan gebruiken. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal pittige oefenvragen om te toetsen of je de hoofdstukken hebt begrepen. 


Tot slot bevat deze set ook 5uur online examentraining. Je hebt dus 5 uur de tijd om een aantal volledige examens te oefenen zoals je die ook op het echte examen bij het cbr kan verwachten.


Dit boek + de kaart met de inlogcode sturen we per post op.

Voorraad: Ruim voldoende voorraad. Bestel nu met gratis verzending!

€ 39,50

Pakketprijs: € 0,00

Online Speedtheorie Bromfiets   +€ 20,31
Theorieboek Bromfiets - Speedtheorie   +€ 19,19

* Verplichte velden

Pakketprijs: € 0,00

Vekabest

Alle producten worden gratis verzonden! Voor online theorie ontvang je direct de inlogcode

Wij hebben kennis van zaken! Vragen over examens? Bel onze klantenservice op: 050 820 04 14

Betrouwbare retourregeling. 14 dagen bedenktijd. Meer informatie

Alle producten geschikt voor CBR theorie examens van 2019

Productbeschrijving
Uitgebreide beschrijving

Deze combinatie is perfect wanneer je goed wil voorbereiden op het CBR theorie examen bromfiets. Deze set bestaat namelijk uit:

  • Het bromfiets theorieboek van Vekabest (meest verkochte boek van Nederland)
  • Een inlogcode (op een kaart) waarmee je toegang krijgt tot
    • Vekabest Speedtheorie
    • 5uur online examentraining

bromfiets theorieboek Vekabest

Dit uitgebreide bromfiets theorie boek van Vekabest is het meest verkochte theorieboek van Nederland. Meer dan 3,5 miljoen mensen hebben hun bromfiets theorie met een van de producten van Vekabest gehaald. Dit theorieboek bevat alle verkeerstheorie, en verkeersregels die jij moet leren om je bromfiets theorie examen van het CBR te kunnen halen. Dit boek voldoet natuurlijk aan de nieuwste examenrichtlijnen van het CBR.

Speedtheorie (online)

De online speedtheorie cursus bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die precies de richtlijnen van het CBR bromfiets theorie-examen volgen. Direct nadat je het hoofstuk hebt gelezen maak je een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen. Je krijgt 3 maanden toegang tot je internetopleiding. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode. De opleiding zit boordevol afbeeldingen en - waar nodig - bewegende animaties, videos en slide shows die de lesstof illustreren. VekaBest Speedtheorie is er speciaal voor de leerling die snel, efficiënt en effectief de theorie wil leren.

5 uur online examentraining

Nadat je met alle hoofstukken klaar bent kan je nog 5 complete en realistische oefenexamens maken ter voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Extra informatie
Extra informatie
Geschikt voor voertuig Bromfiets/Scooter
Geschikt voor examen Bromfiets (rijbewijs Am)
Geschikt voor examen 2019
Leverancier Vekabest
Samenstelling Lesmateriaal N/B