Theorieboek Auto + USB-Stick met Examentraining - Vekabest

Combineer het beste Autotheorieboek van Nederland met een Examentraining op USB-Stick!


Deze set bestaat uit het nieuwste theorieboek van Vekabest en de Examentraining USB-Stick van Vekabest. Dit is de perfecte set om je goed voor te bereiden op je CBR auto theorie examen. Leer eerst de auto theorie met het duidelijk geschreven en duidelijk geillustreerde boek van Vekabest. Vervolgens gebruik je de USB-Stick om realistische oefenexamens te maken.


Elke USB-Stick voor de auto theorie bevat 8 oefenexamens die precies lijken op het theorie-examen zoals je ook bij het CBR zal krijgen. Uiteraard komt de nieuwe sleepvraag-techniek aan bod, die vanaf 2017 wordt gebruikt in alle theorie-examens. Je kan de examens zo vaak overnieuw doen als je wilt. In totaal bevat de stick 520 vragen.


Na het maken van de vragen kan je gezien of je geslaagd of gezakt bent en natuurlijk kan je alle vragen nakijken en een motivatie van de antwoorden lezen. Verder heb je de mogelijkheid om de vragen gesproken te laten voorlezen.


Dit is de beste voorbereiding op het examen. Succes!

Voorraad: Ruim voldoende voorraad. Bestel nu met gratis verzending!

€ 37,50

Pakketprijs: € 0,00

USB-Stick Auto - Vekabest - Combi    (Ruim voldoende voorraad. Bestel nu met gratis verzending!)   +€ 16,87
Boek Auto - Vekabest - USB Combi    (Ruim voldoende voorraad. Bestel nu met gratis verzending!)   +€ 20,63

* Verplichte velden

Pakketprijs: € 0,00

Vekabest

Alle producten worden gratis verzonden! Voor online theorie ontvang je direct de inlogcode

Wij hebben kennis van zaken! Vragen over examens? Bel onze klantenservice op: 050 820 04 14

Betrouwbare retourregeling. 14 dagen bedenktijd. Meer informatie

Alle producten geschikt voor CBR theorie examens van 2019

Productbeschrijving
Uitgebreide beschrijving

Theorieboek Auto + Examentraining USB-Stick

Met deze set bestaande uit het Vekabest theorieboek Auto en de Examentraining USB-Stick auto ben jij helemaal klaar voor je examen.

Theorieboek Auto
Dit meest succesvolle theorieboek van Nederland bevat alle onderwerpen (verkeersregels en verkeerstheorie) die jij voor je auto theorie examen van het CBR moet weten. Dit boek is duidelijk en in toegankelijke schrijfstijl geschreven. Doordat dit boek vol staat met foto's en illustraties wordt het nog eenvoudiger om de theorie goed te kunnen begrijpen. Alle actuele verkeersregels, verkeersinzicht, veiligheidsaspecten en milieuvoorschriften komen aan bod.

ExamentrainingUSB-Stick
Steeds meer laptops en computers hebben geen Cd-rom speler meer. Toch wil je niet altijd afhankelijk zijn van een internet verbinding om examens voor de auto-theorie te oefenen. Daarom heeft Theoriewinkel.nl splinternieuwe USB-sticks met de nieuwste auto theorie examens. Elke USB-Stick voor de auto theorie bevat 8 oefenexamens die precies lijken op het theorie-examen zoals je ook bij het CBR zal krijgen. Uiteraard komt de nieuwe sleepvraag-techniek aan bod, die vanaf 2017 wordt gebruikt in alle theorie-examens. Je kan de examens zo vaak overnieuw doen als je wilt. In totaal bevat de stick 520 vragen.

Na het maken van de vragen kan je gezien of je geslaagd of gezakt bent en natuurlijk kan je alle vragen nakijken en een motivatie van de antwoorden lezen. Verder heb je de mogelijkheid om de vragen gesproken te laten voorlezen.

Extra informatie
Extra informatie
Geschikt voor voertuig Auto
Geschikt voor examen Auto (rijbewijs B)
Geschikt voor examen 2019
Leverancier Vekabest
Samenstelling Lesmateriaal N/B