Teori Kitabi - Otomobil Ehliyeti Trafik Kurallari

Bu kitap, Hollanda CBR teorisi sınavı için okumanız gereken tüm trafik kurallarını içerir. Bu kitap 2019'un son sınavları için kullanılabilir. İyi şanslar!

Voorraad: Nog 0 op voorraad. Laatste kans voor gratis verzending!

€ 32,50
Vekabest

Alle producten worden gratis verzonden! Voor online theorie ontvang je direct de inlogcode

Wij hebben kennis van zaken! Vragen over examens? Bel onze klantenservice op: 050 820 04 14

Betrouwbare retourregeling. 14 dagen bedenktijd. Meer informatie

Alle producten geschikt voor CBR theorie examens van 2019

Productbeschrijving
Uitgebreide beschrijving

Dit is de Turkse vertaling van het meest verkochte Auto Theorieboek van Nederland

Dit boek is de turkse vertaling van een van de best verkochte auto theorieboeken van Nederland. Alle onderwerpen die je voor het CBR theorie-examen moet beheersen komen in deze uitgebreide uitgave aan bod. De prettig leesbare teksten, de stapsgewijze opbouw en het aanvullende fotomateriaal zorgen ervoor dat je de lesstof op een snelle en comfortabele manier in je opneemt. Verhoog je slagingskans voor het examen met deze uitgave! Het theorieboek Verkeersregels-Rijbewijs B volgt de meest recente CBR examenrichtlijnen.

Makkelijk en stapsgewijs leren voor je theorie-examen

Dit uitgebreide theorieboek voert je op een comfortabele en stapsgewijze manier langs alle onderwerpen die belangrijk zijn voor het examen. Gevaarherkenning, de verkeersregels, verkeersinzicht, het komt allemaal aan bod. De teksten lezen prettig en zijn daardoor gemakkelijker te begrijpen. Door de grote afbeeldingen en illustraties komt de lesstof tot leven en doe je sneller de benodigde kennis op. Op deze manier wordt leren voor het examen nooit saai en blijft de lesstof beter hangen. Je gaat vol vertrouwen naar het CBR examen.

Met dit boek leer je de Nederlandse auto theorie in je eigen taal.

Dit boek is uitermate geschikt om je voor te bereiden op het auto theorie-examen als je de Nederlandse taal nog niet zo goed beheerst. Je leert in het Turks.

Extra informatie
Extra informatie
Geschikt voor voertuig Auto
Geschikt voor examen Auto (rijbewijs B)
Geschikt voor examen 2019
Leverancier Vekabest
Samenstelling Lesmateriaal N/B