Scooter / Bromfiets Theorie e-book & 20uur online examens

Dit product bestaat uit de online versie van het scooter / bromfiets theorieboek van Vekabest met alle actuele verkeerstheorie, verkeersregels en verkeersborden die jij voor het cbr bromfiets theorie examen moet leren. Het gaat hier om het online boek dus je hebt altijd die allernieuwste versie en je krijgt direct toegang! Je kan direct beginnen met leren. Daarnaast geeft dit product je ook toegang tot 20 uur online cbr scooter / bromfiets examens, waarmee je goed kan oefenen voor het cbr theorie examen

Voorraad: Onbeperkt op voorraad. Direct toegang na betaling!

€ 47,50
Vekabest

Alle producten worden gratis verzonden! Voor online theorie ontvang je direct de inlogcode

Wij hebben kennis van zaken! Vragen over examens? Bel onze klantenservice op: 050 820 04 14

Betrouwbare retourregeling. 14 dagen bedenktijd. Meer informatie

Alle producten geschikt voor CBR theorie examens van 2019

Productbeschrijving
Uitgebreide beschrijving

Dit product bestaat uit de online versie van het scooter / bromfiets theorieboek van Vekabest met alle actuele verkeerstheorie, verkeersregels en verkeersborden die jij voor het cbr bromfiets theorie examen moet leren.

Online Theorieboek Scooter / Bromfiets - Vekabest

Het Theorieboek Scooter / bromfiets van Vekabest is het meest verkochte en meest succesvolle bromfiets theorieboek voor het halen van je scooter / bromfiets theorie van Nederland. Het bevat alle actuele verkeersregels, verkeerstheorie en verkeersborden die jij voor je cbr bromfiets theorie examen moet weten. Het boek is duidelijk en in toegankelijke taalgeschreven en staat vol met illustratie en foto's uit de praktijk waardoor het leren en begrijpen van de theorie nog eenvoudiger wordt. Alle actuele verkeersregels, verkeersborden, verkeersinzicht, veiligheidsaspecten en milieuvoorschriften komen aan bod.  Je krijgt direct toegang tot de online versie van het theorieboek. De online theorieboeken worden altijd geupdate, dus je weet zeker dat je altijd de laatste variant van het bromfiets theorieboek hebt. 

3uur online scooter / bromfiets examens

Naast het online theorieboek krijg je ook direct toegang tot 20uur online bromfiets / scooter examentraining. Je hebt dus 20uur de tijd om online theorie te oefenen. In 20uur kan je eenvoudig 20 examens maken en deze ook nog een keer uitgebreid opnieuw bekijken en maken, zodat je precies weet wat je fout hebt gedaan. De examens die je krijgt lijken sterk op de auto theorie examens die je ook bij het cbr krijgt. Na het oefenen van de auto examens krijg je uitgebreid feedback over de vragen die je fout hebt gemaakt en je hebt toegang tot je persoonlijke foutenbank waarin je kan zien aan welke onderdelen van het cbr auto examen je aan moet werken

Belangrijk: Na het aanmaken van je een account heb je 3 maanden toegang tot het theorieboek. Je hebt 20 uur de tijd om online scooter / bromfiets oefenvragen te maken en te oefenen.

Extra informatie
Extra informatie
Geschikt voor voertuig Scooter
Geschikt voor examen Bromfiets (rijbewijs Am)
Type studie Theorieles & Examentraining
Type Media 100% Online
Geschikt voor examen 2019
Leverancier Vekabest