Scooter / Bromfiets Theorie e-book & 12uur online examens

Dit product bestaat uit de online versie van het scooter / bromfiets theorieboek van Vekabest met alle actuele verkeerstheorie, verkeersregels en verkeersborden die jij voor het cbr bromfiets theorie examen moet leren. Het gaat hier om het online boek dus je hebt altijd die allernieuwste versie en je krijgt direct toegang! Je kan direct beginnen met leren. Daarnaast geeft dit product je ook toegang tot 12 uur online cbr scooter / bromfiets examens, waarmee je goed kan oefenen voor het cbr theorie examen

Voorraad: Onbeperkt op voorraad. Direct toegang na betaling!

€ 39,50
Vekabest

Alle producten worden gratis verzonden! Voor online theorie ontvang je direct de inlogcode

Wij hebben kennis van zaken! Vragen over examens? Bel onze klantenservice op: 050 820 04 14

Betrouwbare retourregeling. 14 dagen bedenktijd. Meer informatie

Alle producten geschikt voor CBR theorie examens van 2019

Productbeschrijving
Uitgebreide beschrijving

Dit product bestaat uit de online versie van het scooter / bromfiets theorieboek van Vekabest met alle actuele verkeerstheorie, verkeersregels en verkeersborden die jij voor het cbr bromfiets theorie examen moet leren.

Online Theorieboek Scooter / Bromfiets - Vekabest

Het Theorieboek Scooter / bromfiets van Vekabest is het meest verkochte en meest succesvolle bromfiets theorieboek voor het halen van je scooter / bromfiets theorie van Nederland. Het bevat alle actuele verkeersregels, verkeerstheorie en verkeersborden die jij voor je cbr bromfiets theorie examen moet weten. Het boek is duidelijk en in toegankelijke taal geschreven en staat vol met illustratie en foto's uit de praktijk waardoor het leren en begrijpen van de theorie nog eenvoudiger wordt. Alle actuele verkeersregels, verkeersborden, verkeersinzicht, veiligheidsaspecten en milieuvoorschriften komen aan bod.  Je krijgt direct toegang tot de online versie van het theorieboek. De online theorieboeken worden altijd geupdate, dus je weet zeker dat je altijd de laatste variant van het bromfiets theorieboek hebt. 

12uur online scooter / bromfiets examens

Naast het online theorieboek krijg je met dit product ook direct toegang tot 12uur online scooter / bromfiets examentraining. Je hebt dus 12uur de tijd om online de theorie te oefenen. In 12 uur kan je zo’n 20 examens maken die lijken op het theorie examen die je ook bij het cbr krijgt. Na het oefenen van de scooter / bromfiets theorie examens krijg je uitgebreid feedback over de vragen die je fout hebt gemaakt en je hebt toegang tot je persoonlijke foutenbank waarin je kan zien aan welke onderdelen van het cbr examen je aan moet werken.

Belangrijk: Na het aanmaken van je een account heb je 3 maanden toegang tot het theorieboek. Je hebt 12 uur de tijd om online scooter / bromfiets oefenvragen te maken en te oefenen.

Extra informatie
Extra informatie
Geschikt voor voertuig Scooter
Geschikt voor examen Bromfiets (rijbewijs Am)
Type studie Theorieles & Examentraining
Type Media 100% Online
Geschikt voor examen 2019
Leverancier Vekabest