Over ons

WebPrice oprichters Willem & Peter

Webstores – Bestprice. Sneller kunnen we het niet uitleggen. Webprice exploiteert diverse webshops waaronder opslotzetten.nl en theoriewinkel.nl We leveren graag, wij leveren snel en we doen het goed. Steeds meer tevreden klanten en daardoor (erg belangrijk) steeds scherpere prijzen! Nieuwe concepten liggen klaar om uitgerold te worden!


Wie zitten er achter

WebPrice is een jong en ervaren bedrijf gestart in 2013 door 2 ondernemers Peter Reilman en Willem Takens

  • Willem Takens

Technisch brein achter Webprice. Webdesign, procesoptimalisatie en projectmanagemtent zijn voor hem geen vreemde begrippen. Na een 5 jaar durende studie in een totaal ander vakgebied, die hem zelfs een titel opleverde, uiteindelijk toch gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Naast de inkoop van producten is Willem dagelijks bezig met het verder optimaliseren van de websites en de achterliggende logistieke processen.

  • Peter Reilman

De ondernemer achter Webprice. Is vanaf zijn 18e zelfstandig en heeft gezond verstand van zaken. Hij moet zorgen voor de laagste inkoopprijzen. Webprice sluit helemaal aan bij zijn visie op klantgerichtheid:  Simpel, transparant en vooral afspraak is afspraak.  Peter geeft met veel plezier leiding aan het bedrijf.