Online Theorie Leren

Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om te leren voor het CBR theorie examen. Via Theoriewinkel.nl kun je thuis vanuit je luie stoel of onderweg, online theorie leren voor het auto, scooter en motor theorie examen bij het CBR. De online theorieboeken van Theoriewinkel.nl zijn 100 dagen beschikbaar vanaf het moment dat je de inlogt met de unieke code.

 

Online e-book theorie leren

Online E-book theorie leren

De online E-books theorie leren van Theoriewinkel.nl zijn een online versie van de theorieboeken voor auto, scooter en motor. Alle online theorieboeken zijn volgens de CBR richtlijnen van 2015, zo weet je dat je altijd voorbereid bent voor het theorie examen en nooit voor verrassingen komt te staan!

n

Interactief theorie leren

Theoriewinkel.nl heeft naast het alleen lezen ook interactieve theorieboeken. Deze producten bestaan uit een theorieboek met uitgebreide (geanimeerde) uitleg van de verkeerstheorie met vele video’s en praktijkvoorbeelden. Extra handig voor als je niet van lezen houdt!

Hoe werkt het online theorie leren?

Het makkelijke aan online theorie leren is dat je direct aan de slag kan met het leren voor het theorie examen. Na de bestelling op Theoriewinkel.nl krijg je direct een unieke code waarmee je het theorieboek online kunt lezen en leren. De unieke code kan ingevuld worden op deze pagina. Vervolgens maak je een account aan met een gebruikersnaam waarmee je de volgende keer kunt inloggen om het nogmaals te leren.

Producten Online Auto Theorie Leren

Producten Online Motor Theorie Leren

Producten Online Scooter/Bromfiets Theorie Leren