Nieuwste Producten voor 2018, Gratis Verzending, Direct Online beginnen

iDealPaypalMastercardVisacard

Theoriewinkel.nl Thuiswinkel Waarborg

Motor Theorie examen halen? Koop hier de boeken voor 2018!

Met onze boeken cd-roms of online training voor de motor ga jij slagen!

Je motortheorie halen begint bij Theoriewinkel.nl! Wanneer je je motorrijbewijs (oftewel rijbewijs A) wilt halen moet je je theorie examen halen bij het CBR. Om je theorie examen voor je motorrijbewijs te halen heb je geen rijschool nodig. Je kan zelf een theorieboek, cd-rom met oefenvragen of e-learning product kopen om je voor te bereiden op het theorie examen motor. Het is verstandig om voordat je begint met praktijk rijlessen bij een rijschool je motor theorie examen alvast op zak te hebben zodat je daarna volledig kan concentreren op de praktijklessen

Je Motor Theorie Examen leg je af bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). In 2015 zijn de theorie-examens ‘nieuwe stijl’ ingevoerd. Als je examen voor je Motor Theorie wil doen kan je dit zelf regelen. Kijk op deze pagina voor uitleg over het aanvragen van het motor theorie examen.

Voordat je naar het cbr gaat om je Motor Theorie Examen te maken moet je natuurlijk goed op het examen voorbereiden. Je zal de verkeerstheorie voor de motor moeten leren, de verkeersborden oefenen en veel oefenvragen moeten maken. Door Oefenvragen Motor Theorie te maken raak je alvast gewend aan de vragen zoals je die ook bij het CBR krijgt.

Kies een Motor Theorie Boek, Motor Examentraining Cd-Rom of Leer Online

De een gebruikt liever een Motor Theorieboek en een Cd-Rom, de ander leert liever volledig online. De een kiest voor een basis theorieboek, de ander voor een uitgebreid boek. Theoriewinkel.nl heeft het grootste en meest gevarieerde aanbod Boeken, Cd-roms, (online) Examentrainingen en E-books van Nederland zodat iedereen de beste keuze kan maken. Al onze producten zijn geschikt voor de nieuwste examens van 2018

In de menubalk aan de linker kan kan je je selectie verfijnen door bijvoorbeeld te kiezen voor Online Motor Theorie.

Kan je niet kiezen? Wij helpen je graag! Bel onze klantenservice op: 050 820 04 14

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Wanneer je je motor theorie wilt halen moet je eerst slagen voor het motor theorie examen van het CBR. Je begint met het leren van de verkeerstheorie aan de hand van een motor theorieboek. Vervolgens kun je de motor theorie oefenen met oefenexamens. De theorie motor oefenen met oefenexamens is zeer effectief aangezien je de bestudeerde leerstof toepast op vragen die lijken op de vragen die gesteld zullen worden tijdens het CBR examen. Wanneer je alle stof bestudeerd hebt en met succes een aantal examens hebt gemaakt ben je klaar om het theorie-examen aan te vragen bij het CBR. Naast de leerboeken kun je ook digibooks en online examentrainingen bestellen bij Theoriewinkel.nl, zo kun je op elk moment van de dag een motor theorie examen oefenen waar jij maar wilt! Je motorrijbewijs halen begint hier!