Examentraining USB-Stick voor de Scooter / Bromfiets Theorie - Vekabest

Steeds meer laptops en computers hebben geen Cd-rom speler meer. Toch wil je niet altijd afhankelijk zijn van een internet verbinding om examens voor de Scooter / Bromfiets-theorie te oefenen. Daarom heeft Theoriewinkel.nl splinternieuwe USB-sticks met de nieuwste Scooter / Bromfiets theorie examens. Elke USB-Stick voor de Scooter / Bromfiets theorie bevat 8 oefenexamens die precies lijken op het theorie-examen zoals je ook bij het CBR zal krijgen. Je kan de examens zo vaak overnieuw doen als je wilt. In totaal bevat de stick 400 vragen.


Na het maken van de vragen kan je gezien of je geslaagd of gezakt bent en natuurlijk kan je alle vragen nakijken en een motivatie van de antwoorden lezen. Verder heb je de mogelijkheid om de vragen gesproken te laten voorlezen.


Op het doosje van de USB Stick zit ook nog een sticker met een inlogcode weer mee je 10 korte examenseries voor je Tablet of Smartphone kan downloaden. Deze examens (met 13 vragen) zijn een representatieve weergave van het echte CBR Scooter / Bromfiets theorie examen.


Voorraad: Ruim voldoende voorraad. Bestel nu met gratis verzending!

€ 24,50
Vekabest

Alle producten worden gratis verzonden! Voor online theorie ontvang je direct de inlogcode

Wij hebben kennis van zaken! Vragen over examens? Bel onze klantenservice op: 050 820 04 14

Betrouwbare retourregeling. 14 dagen bedenktijd. Meer informatie

Alle producten geschikt voor CBR theorie examens van 2019

Productbeschrijving
Uitgebreide beschrijving

Steeds meer laptops en computers hebben geen Cd-rom speler meer. Toch wil je niet altijd afhankelijk zijn van een internet verbinding om examens voor de Scooter / Bromfiets -theorie te oefenen. Daarom heeft Theoriewinkel.nl splinternieuwe USB-sticks met de nieuwste Scooter / Bromfiets theorie examens. Elke USB-Stick voor de Scooter / Bromfiets theorie bevat 8 oefenexamens die precies lijken op het theorie-examen zoals je ook bij het CBR zal krijgen. Je kan de examens zo vaak overnieuw doen als je wilt. In totaal bevat de stick 400 vragen.

Na het maken van de vragen kan je gezien of je geslaagd of gezakt bent en natuurlijk kan je alle vragen nakijken en een motivatie van de antwoorden lezen. Verder heb je de mogelijkheid om de vragen gesproken te laten voorlezen.

Je steekt de stick in je computer of laptop en je kunt direct aan de slag. De usb-stick is dan ook prima geschikt voor dagelijks gebruik in de trein, bus, op school of gewoon thuis. Omdat je niet afhankelijk bent van een wifi/internet verbinding is dit ook de ideale manier om op je vakantieadres oefenexamens te maken.De examens zijn overal in de hoogste kwaliteit beschikbaar.

De USB-stick is geschikt voor:

  • Computers en Laptops uitgerust met een USB Poort
  • Windows en MAC

Op het doosje van de USB Stick zit ook nog een sticker met een inlogcode weer mee je 10 korte examenseries voor je Tablet of Smartphone kan downloaden. Deze examens (met 13 vragen) zijn een representatieve weergave van het echte CBR motor theorie examen.

Extra informatie
Extra informatie
Geschikt voor voertuig Bromfiets/Scooter
Geschikt voor examen Bromfiets (rijbewijs Am)
Geschikt voor examen 2019
Leverancier Vekabest
Samenstelling Lesmateriaal USB-Stick