Combinatie Online Cursus Klein Vaarbewijs 1 & 2 met Slaaggarantie

Deze uitgebreide online cursuscombinatie voor het behalen van het Klein Vaarbewijs I en het klein vaarbewijs 2 bestaat uit twee keer  vier lessen en bij elke les ongeveer honderd vragen. Deze vragen kunt u online maken.


U ontvangt per post een bevestiging van uw bestelling met inlogcodes voor de online cursus en aanvullende informatie.

Voorraad: Ruim voldoende voorraad. Bestel nu met gratis verzending!

€ 99,75
VBO

Alle producten worden gratis verzonden! Voor online theorie ontvang je direct de inlogcode

Wij hebben kennis van zaken! Vragen over examens? Bel onze klantenservice op: 050 820 04 14

Betrouwbare retourregeling. 14 dagen bedenktijd. Meer informatie

Alle producten geschikt voor CBR theorie examens van 2019

Productbeschrijving
Uitgebreide beschrijving

Deze uitgebreide online cursuscombinatie voor het behalen van het Klein Vaarbewijs I en het klein vaarbewijs 2 bestaat uit twee keer  vier lessen en bij elke les ongeveer honderd vragen. Deze vragen kunt u online maken.

U leert exact hetzelfde als in het cursusboek staat. Onderwerpen die in deze cursus worden behandeld zijn: de manoeuvreereigenschappen van een schip; de veiligheid; de betonning; het berekenen van waterdiepte en brughoogte; de betekenis van het weerbericht; de op de binnenwateren geldende reglementen; de voorrangsregels.

100 % slaaggarantie
Als u de hele cursus met goed gevolg doorlopen hebt, ontvangt u via de computer het slaagcertificaat. Daarna gaat u examen doen. Mocht u onverhoopt niet slagen, dan kunt u het certificaat plus de examenuitslag naar ons opsturen en betalen wij u het betaalde cursusgeld terug.

Verlengen
U heeft vier maanden lang onbeperkt toegang tot de onlinecursus. Mocht u in die tijd de cursus niet afgerond hebben, kan de cursus voor € 20,- voor vier maanden verlengd worden.

Combinatie VB 1 + VB 2 (ICC inland and coastal waters)
Combipas, het Klein Vaarbewijs 2 is gecombineerd met het internationale vaarbewijs ICC inland and coastal waters.
U heeft nog geen Vaarbewijs en u wilt op alle binnenwateren kunnen varen inclusief de Zeeuwse Stromen, het IJsselmeer of de Waddenzee. U heeft dan VB 1 en VB 2 nodig. VB I is vooral ‘leerwerk', in de VB 2-cursus leert u dingen als: waypoints bepalen; koersen uit de kaart halen en in de kaart zetten; koersen corrigeren en stroom verkavelen; dieptes berekenen bij hoog- en laagwater; weerkaarten interpreteren. Het VB 2-deel is beslist lastiger dan VB I, maar voor de liefhebber van ruim water is de leerstof zeer interessant. Voor degenen die internationaal varen is VB II een ‘must' omdat in veel Europese landen het ‘ICC coastal waters' (VB II) verplicht is.

Passer en plotter
Naast de online cursus heeft u ook nog een eenvoudige passer en een plotter (koersliniaal) nodig. Deze zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Examen
U kunt het hele jaar door examen doen. Vergeet niet tijdig een gecombineerd examen af te spreken; 
Kosten € 75,-. Als u geslaagd bent krijgt u een combipas Klein Vaarbewijs II + ICC inland and coastal waters.

Extra informatie
Extra informatie
Geschikt voor voertuig Boot
Geschikt voor examen KVB1 - Klein Vaarbewijs I, KVBII - Klein Vaarbewijs II
Geschikt voor examen 2019
Leverancier VBO
Samenstelling Lesmateriaal N/B