De CBR Theorie voor Camper / C1 rijbewijs halen?

Koop hier de nieuwste lesmaterialen voor het C1 rijbewijs van 2019!

Bent u in het bezit van een zware camper, paardenvrachtauto of wilt u een ambulance besturen? Dan hebt u waarschijnlijk het rijbewijs C1 nodig. Met het C1 rijbewijs mag u een voertuig besturen met een maximale massa tussen de 3500 en 7500 kilo.

Ook geschikt voor Ambulance Chauffeurs

De nieuwste ambulances zijn door nieuwe apparatuur steeds zwaarder. Daardoor mag u er niet meer met een rijbewijs B op rijden. Ambulancediensten vereisen dan ook dat u minimaal in het bezit bent van het rijbewijs C1.

De theorie

De theorie voor het behalen van het C1 rijbewijs overlapt deels met de theorie voor vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs C), maar door een aantal vrijstellingen is het eenvoudiger geworden om de verplichte theorie examens te halen. U gaat immers niet beroepsmatig een vrachtwagen besturen.

Theoriewinkel.nl heeft 2 uitgebreide theoriepakketten met de complete stof die u moet leren voor de verplichte theorie-examens. U kunt kiezen uit een pakket  boeken en oefen-examens of u kunt kiezen voor een zeer uitgebreid pakket met E-learning, boeken, online examentraining  en praktijkvoorbeelden. Op deze manier ga je snel door de stof heen en ben je helemaal klaar om de theorie-examens voor het c1 rijbewijs te halen. Je het juiste rijbewijs voor het besturen van je camper heb je met de theorieboeken van Theoriewinkel.nl zo geregeld! Na het halen van de theorie-examens kan je bij een verkeersschool direct je praktijklessen en praktijkexamen regelen.

Om praktijkexamen te kunnen doen dient u tenminste de volgende twee theorie-examens te halen:

  • RV1-light (verkeer & techniek)
  • R2C (administratie)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.