Gratis auto theorie examen oefenen

Met het gratis auto theorie examen oefenen op Theoriewinkel.nl kun je een vergelijkbaar auto theorie examen maken als dat van het CBR. Het CBR auto theorie examen bestaat uit 65 vragen waarvan 25 gevarenherkenning en 40 verkeersregels en verkeersinzicht!

 

Het gratis auto theorie examen begint met 25 vragen over gevarenherkenning, daarna de 40 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht, net als het echt CBR auto theorie examen. Van de 25 vragen gevarenherkenning moet je 13 vragen goed beantwoorden. Van de 40 vragen verkeersregels en verkeersinzicht moet je 35 goed beantwoorden. Het theorie examen bestaat alleen uit meerkeuze vragen. Van elke vraag is er 1 goed antwoord.

Meer auto theorie examens oefenen?

Het is verstandig dat je goed bent voorbereid, voordat je het auto theorie examen gaat maken bij het CBR. De beste voorbereiding is auto theorie leren en auto theorie oefenen. Het oefenen kan bijvoorbeeld gedaan worden door het maken van theorie oefenexamens. Het extra voordeel hiervan is dat je weet hoe het theorie examen in elkaar zit en dat je kan wennen aan de snelheid van de theorie vragen. Theoriewinkel.nl heeft daarvoor een gratis auto theorie examen beschikbaar gesteld die op deze pagina gemaakt kan worden. Wil je meer theorie examens oefenen? Klik dan op 'Meer theorie examens oefenen'.