Theoriewinkel.nl

Altijd de laatste informatie over CBR examens

 • Hoe behaal je het trekkerrijbewijs?

  Vanaf vandaag (1 juli 2015) moet je in het bezit zijn van het trekkerrijbewijs (T-rijbewijs) om een Landbouw- en bostrekker (LBT) en motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) te morgen besturen op de openbare weg.  Indien je voor 1 juli 2015 in het bezit was van het trekkercertificaat of het rijbewijs B hoef je geen examen te doen om het trekkerrijbewijs te behalen.  Iedereen die na 1 juli 2015 niet in bezit is van het trekkercertificaat of het rijbewijs B moet een theorie en praktijk examen doen. Maar wat moet je precies allemaal doen om het T-rijbewijs te ontvangen?
  Continue reading

 • Rijbewijskeuring wordt eenvoudiger

  Mensen die bij hun rijbewijs gekeurd moeten worden voor een aandoening hoeven niet altijd meer naar een onafhankelijke arts. In sommige gevallen kunnen ze hiervoor terecht bij hun eigen arts of specialist, mits deze hieraan mee willen werken.

  Continue reading

 • Nederland krijgt 14 nieuwe verkeersborden

  Nederland krijgt vanaf 1 januari 2015 maar liefst 14 nieuwe verkeersborden in het verkeer. Dat blijkt uit een wijziging van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 dat minister van infrastructuur Melanie Schultz van Haegen naar buiten heeft gebracht.

  Continue reading

 • Je Cbr Theorie Examen Aanvragen

  Je cbr theorie examen aanvragen is heel eenvoudig en kan je zelf doen via de website van het cbr. Je kan eventueel ook je rijschool het theorie-examen voor je laten aanvragen maar dat is niet verplicht. Een rijschool rekent vaak extra kosten voor het reserveren omdat ze er natuurlijk ook werk van hebben. In dit artikel lees je precies hoe de aanvraag van het nieuwe cbr theorie examen in zijn werk gaat.

  Continue reading

 • Nieuw bij het CBR, het Trekkerrijbewijs (T-rijbewijs)

  De overheid heeft bepaald dat vanaf 1 juli 2015 het trekkerrijbewijs/tractorrijbewijs (T-rijbewijs) ingevoerd gaat worden. Alle bestuurders van landbouw- en bostrekkers (LBT) en motorrijtuigen met beperkte snelheid (MMBS) zijn dan verplicht om dit rijbewijs te hebben. Indien zij niet in het bezit zijn van het T-rijbewijs mogen zij niet op de openbare weg rijden.
  Continue reading

 • Gratis online bromfiets theorie examen

  Heb je goed genoeg geleerd voor je theorie-examen bromfiets? Probeer dan ons gratis online oefenexamen voor de bromfiets theorie om te kijken of jij gaat slagen? Helemaal gratis!

  Continue reading

 • Gratis online motor theorie examen

  Heb je goed genoeg geleerd voor je theorie-examen motor? Probeer dan ons gratis online oefenexamen voor de motor theorie om te kijken of jij gaat slagen? Helemaal gratis!

  Continue reading

 • Gratis online auto theorie examen

  Heb je goed genoeg geleerd voor je theorie-examen auto? Probeer dan ons gratis online oefenexamen voor de auto theorie om te kijken of jij gaat slagen? Helemaal gratis!

  Continue reading

 • CBR Theorie examen Nieuwe Stijl

  De klassikale theorie-examens waarbij kandidaten met z'n allen tegelijk naar één scherm kijken verandert. Er is een volledig nieuw examensysteem ontwikkeld waarbij elke kandidaatzijn eigen touchscreen heeft.

  Op vrijdag 3 oktober is in het examencentrum Eindhoven het startschot gegeven en hebben de eerste kandidaten het vernieuwde examensysteem in gebruik genomen. Examencentra worden momenteel omgebouwd en begin 2015 is het nieuwe systeem overal geimplementeerd.

  Continue reading

 • ‘Leerling wil online geen grote betalingen voor rijlessen doen’

  Voor bijna 70 procent van de jongeren is een aanbeveling van vrienden of kennissen bepalend voor de keuze voor een rijschool. Zo’n 60 procent van de jonge rijbewijsbezitters bepaalt zelf bij welke rijschool ze rijles neemt. En het merendeel van de jongeren wil lespakketten van meer dan 500 euro niet direct online betalen. Dat blijkt uit onderzoek van vergelijkingswebsite autorijbewijs.nl onder ruim 400 personen tussen de 17 en 25 jaar.
  Continue reading

10 artikel(en)