Nieuwste Producten voor 2018, Gratis Verzending, Direct Online beginnen

iDealPaypalMastercardVisacard

Theoriewinkel.nl Thuiswinkel Waarborg

Online Theorie Leren (Pakketten)

Hier kan je online Auto Theorie kopen

Het is een regenachtige zondagmiddag en ineens heb je het! Je wilt nu met je Auto Theorie gaan beginnen! Dat komt goed uit, want Theoriewinkel.nl heef de nieuwste Online Auto Theorieboeken (E-books) van Vekabest eventueel in een compleet pakket met Online Oefenexamens. Zo kan je de Auto Theorie Online Leren en daarna Online Oefenvragen maken.

Van het product dat je koopt krijg je direct een code in je e-mail dus je kan direct inloggen en beginnen met de Theorie voor je Rijbewijs Online. Alle Online Auto boeken en Online Auto Examens zijn door Theoriewinkel.nl samengesteld. Je hebt altijd toegang tot de nieuwste versie van de Theorieboeken en de Nieuwste Online CBR Examentrainingen. Hieronder staat een korte uitleg van de verschillende online producten:

Online Auto Theorie Uitgebreid (Verkeersregels & 12 Oefenexamens)

Je krijgt direct online toegang tot het uitgebreide theorieboek auto van Vekabest waaruit je online de verkeerstheorie kan leren. Daarnaast krijg je ook toegang tot de online versie van het Oefenboek van Vekabest met 12 oefenexamens). Koop je de papieren versie, dan betaal je voor deze combinatie € 42,50, voor precies hetzelfde (maar dan als e-book) dan betaal je slechts € 21,50!

Wil je na het leren ook online examens oefenen?

Kies dan voor een pakket waar direct 3uur, 6uur, 12uur of 20uur toegang bij zit voor Online Oefenexamens voor de Auto Theorie. Zo oefen je de Auto Theorie Online net zoals bij het CBR en krijg je na de examens uitgebreid Feedback over wat je fout hebt gedaan. Koop je de 12uur of 20uur variant? Dan zijn de e-books ook nog eens interactief (met animaties en video's).

NIEUW: High Speed Leren / Speedtheorie

Niet meer leren dan nodig! 14 korte hoofdstukken die worden afgesloten met een aantal oefenvragen. Daarna heb je nog 5 complete examens. Perfect als je snel wilt!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina