Alles in 1 theoriebox motor - Slaaggarantie!

Dit is de 2016 editie van de alles in 1 theoriebox motor van Vekabest. Zakken voor je theorie-examen motor kan bijna niet meer. Deze set bestaat namelijk uit het theorieboek motor van Vekabest (meest verkochte boek in Nederland), een boekje met praktische tips over je examens die je gaat afleggen bij het CBR en een inlogcode waarmee je 3 maanden lang toegang hebt tot Speedtheorie waarin alle motor theorie kort en bondig wordt uitgelegd aan de hand van praktische animaties en video's. Tot slot heb je 15uur online examentraining om realistische CBR examens te oefenen. Wij zijn overtuigd van de kracht van deze set, daarom krijg je:


Slaaggarantie


Op deze alles in 1 motor theorie box is de slaaggarantie van toepassing. Dit betekent dat wij je examengeld terugbetalen als je onverhoopt zakt voor je CBR theorie-examen. Kijk voor de voorwaarden op de website van Vekabest


Krijg € 100,- cadeau bij een foutloos theorie-examen! 


Winnaars willen we graag belonen. We loven € 100,- uit voor elk foutloos theorie-examen! In de voorwaarden lees je wat je moet doen om in aanmerking te komen voor één van de acties. Kijk voor de voorwaarden op de website van Vekabest


Zeer geschikt om cadeau te geven!

Voorraad: Ruim voldoende voorraad. Bestel nu met gratis verzending!

€ 64,50

Pakketprijs: € 0,00

Online Motor - Box   +€ 25,80
Boek Motor - Box   +€ 38,70

* Verplichte velden

Pakketprijs: € 0,00

Vekabest

Alle producten worden gratis verzonden! Voor online theorie ontvang je direct de inlogcode

Wij hebben kennis van zaken! Vragen over examens? Bel onze klantenservice op: 050 820 04 14

Betrouwbare retourregeling. 14 dagen bedenktijd. Meer informatie

Alle producten geschikt voor CBR theorie examens van 2019

Productbeschrijving
Uitgebreide beschrijving

Deze complete set bevat het theorieboek motor van Vekabest met ruim 300 pagina's met alle lesstof die je nodig hebt voor je CBR theorie-examen. In 14 hoofdstukken word je stap voor stap door alle CBR examenonderwerpen geleid. De onderwerpen worden overzichtelijk en toegankelijk behandeld, zodat je de CBR theorie-examen lesstof gemakkelijk in je opneemt. Bovendien staan er veel foto's en afbeeldingen in dit motor theorieboek, die een waardevolle aanvulling zijn op de geschreven teksten. 

Het handige CBR-examen informatieboekje geeft je praktische tips over je rijopleiding en examen die je gaat afleggen bij het CBR.

Daarnaast kun je 3 maanden gebruik maken van onze online Speedtheorie. De VekaBest Speedtheorie opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Bij je 15 uur online examentraining word je geholpen door je persoonlijke foutenbank en digitale coach. Zo kun je heel efficient werken aan je zwakke plekken.

De praktijkanimaties en -video's zorgen ervoor dat je vooraf weet wat er tijdens je praktijklessen van je verwacht wordt. Daardoor krijg je de praktijk sneller onder de knie en ben je eerder klaar voor je CBR praktijkexamen!

Deze Alles in 1 motor theorie box is de ideale voorbereiding op je CBR theorie-examen.

Slaaggarantie:

Op deze alles in 1 motor theorie box is onze slaaggarantie van toepassing. Dit betekent dat wij je examengeld terugbetalen als je onverhoopt zakt voor je CBR theorie-examen. 

Krijg € 100,- cadeau bij een foutloos theorie-examen! 

Winnaars willen we graag belonen. We loven € 100,- uit voor elk foutloos theorie-examen! In de voorwaarden lees je wat je moet doen om in aanmerking te komen voor één van de acties.

 

Extra informatie
Extra informatie
Geschikt voor voertuig Motor
Geschikt voor examen Motor (rijbewijs A)
Geschikt voor examen 2019
Leverancier Vekabest
Samenstelling Lesmateriaal N/B